Iulian Leca

Un blog de iuleka

Italieni contra romani

with 3 comments

Trei italieni au primit organe de la o romanca moarta in Sicilia. Doi barbati si o femeie au primit ficatul si cei doi rinichi ale Lidiei Racu, o romanca de 38 de ani, care lucra in agricultura si a murit dupa ce a baut metanol (alcool metilic).”

Aceasta este cea mai recenta stire despre romanii din Italia. In ultimele zile s-au mai descoperit in Italia alte cateva cazuri de talharie, o tentativa de viol, o agresiune, un scandal… toate made by romanians! Acum cand toti italienii sunt isterizati de prezenta romanilor de langa ei, orice fapta a unuia dintre ei devine scandaloasa. Nu mai conteaza ce fac romanii in Italia, faptele lor sunt reflectate oricum pe primele pagini ale ziarelor din peninsula. Maine o sa citam in deschidea jurnalelor din Italia ca un roman a facut pipi la colt de strada. Da, este scandalos pentru o lume civilizata! Insa, nu, nu este o fapta pentru care romanii, cetateni ai Uniunii Europene, trebuie prigoniti de pe batranul continent. Am ajuns sa fim haituiti, injurati si ponegriti, iar pentru asta ne mai cerem si scuze. Ne-am integrat in UE dar nu am fost acceptati niciodata acolo. Suntem singurul popor prigonit intr-o lume care se vrea mai toleranta ca niciodata fata de diversitate.

UP-DATE: “Uniunea Europeana a cerut statelor membre ca expulzarile unor cetateni comunitari sa fie individuale.” Aceasta masura pare sa mai dilueze furia primitiva a Italienilor. Oare de ce am senzatia ca italienii poseda un foarte bun simt al extremismului? Iar xenofobia este directionta, mi se pare, in special catre romani. Ar trebui sa plece toti romanii din Italia, sa le lasam copiii si batranii singuri in casa, constructiile suspendate. Sunt curios ce trend ar capata economia italiana fara vreo 1,5 milioane de muncitori.      

Advertisements

Written by iuleka

5 November 2007 at 3:38 pm

Posted in iuleka's news

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. pe mine nu ma mira…
  mass-media de peste tot din lumea asta face la fel: intretine spectacole care sa adune public…si rationamentul e unul imbecil de simplu: spectacolele bune aduc bani multi organizatorilor…
  ce inseamna spectacole bune?
  pai avand in vedere ca peste 90% din populatia planetei e de inteligenta medie si sub-medie, probabil un spectacol bun trebuie sa contina macar o parte din ingredientele: barfa, crima, viol, furt, impuscaturi, drame, melodrame, argou etc…

  luc

  5 November 2007 at 11:01 pm

 2. ai dreptate. asa cred ca este cam peste tot in lume. si intotdeauna cei saraci au migrat pe langa cei bogati, iar acestia i-au tratat dupa bunul plac pe cei nevoiasi. si unii si altii isi merita soarta.

  iuleka

  6 November 2007 at 1:10 am

 3. exceptional raspunsul,italienii artrebui ;lasati singuri,si/atunci mai vedem noi,pe cine mai critica.mai buni is arabii,fiindca/i face sa se creada superiori.noi,,suntem ruda cu ei dar suntem ruda saraca.

  gabriel

  19 September 2009 at 4:32 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: