Iulian Leca

Un blog de iuleka

S-a intamplat acum un an – Raluca Stroescu

leave a comment »

Acum un an, in presa s-a scris ca Raluca Stroescu a murit din cauza epuizarii de la birou. Si precizez, presa a spus asta. Altfel formulat, ea a murit de prea multa munca, de infometare, de stres. Exista, sunt absolut sigur, o anume intoxicare in sentintele astea. Poate ca, din punct de vedere medical, Raluca a murit din cauza epuizarii de la serviciu. Insa exista aici o drama a timpului nostru, o drama a generatiei tinerilor de dupa ’89.

Raluca a vrut sa munceasca atat de mult sau a fost fortata indirect de catre sistemul in care activa? Sunt convins ca a fost un melanj intre aceste doua tendinte. Si angajatii, la fel ca si patronii si directorii, vor la tot atat de mult sa castige cat mai mult, tot mai mult!

Drama Ralucai este drama noastra a tuturor. Este drama celor care vor sa traiasca mai bine. In Romania insa un salariu care sa iti permita sa traiesti mai bine este echivalent, de cele mai multe ori, cu eliminarea timpului liber din viata ta. DE CELE MAI MULTE ORI. Unii din pacate si-au eliminat de tot timpul liber. Si asta se intampla, din nefericire, in tot mai multe cazuri…

Advertisements

Written by iuleka

23 April 2008 at 8:55 am

Posted in comentarii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: